perjantai 20. toukokuuta 2016

KAUNEUSHUONE AMETISTI



Ennen työssäoppimistamme saimme vielä nopeat asiakastyöt. Jaoimme luokkamme tiimeihin (minä,gundula,jadena) ja saimme kukin asiakkaan.
Meidän tiimimme sai asiakkaakseen Kauneushuone Ametistin.
Soitimme liikkeeseen ja lähdimme oitis asiakkaan luokse selvittämään mitä hän haluaisi meidän suunnitelevan hänelle.
Jadenan sairastuessa, vain minä ja gundula olimme käymässä asiakkaan luona.
Asiakas oli todella ystävällinen sekä avoimin mielin mukana jutussa jo heti alussa.
Tehtäväksemme saimme suunnitella hänen ikkunaansa uudet teippaukset, joissa tulisi enemmän luomu esiin. Myös näyteikkunaa piti avartaa sekä tuoda luomu teemaa enemmän esille, jotta ulkoapäin tuntematonkin ymmärtäisi mistä on kyse.
Asiakas tahtoi myös ideoita, millainen hintaviestintä olisi liikkeeseen tullut.

Ikkunateippaukset olivat selvät millaiset niistä tulevat. Enemmän selkeyttä. Nimi tulisi olla isompi sekä selkeämpi. Muut ikkunakuviot olisivat enemmän läpinäkyviä (huomaamattomia). Väriskaala olisi neutraali, jolloin se ei olisi niin sekava kuin aijemmin.

Hintaviestintä tulisi olla maanläheinen. Materiaalina pitsiä, puuta, liitutaulu pintaa sunmuuta. :-)

Näyteikkunaan minä tein kollaasin, jonka hänelle sitten lähetimme. Sillä asiakas tahtoi vain saada suuntaa antavan kollaasin mistä ja mitä ikkunassa voisi käyttää.
Kollaasi oli hyvin luonnon läheinen. Puun väriä, valkoista, raikkaan vihreää.

Isoimpana kysymyksenä oli kuitenkin somen käyttö. Miten mm instagramia käytetään.
Nykyään monet nuoret kuin aikuisetkin seuraavat somen kautta mm monia erillaisia yrityksiä. Niiden avulla löydetään uusia paikkoja, joita voidaan käydä testaamassa. Asiakas tahtoi saada omalla instatilillään myös houkuteltua uusia asiakkaita, sillä hänellä suurin osa on vain vakituisia.
Neuvoimmekin häntä ottamaan enemmän tilanne-, tuote-, sekä fiiliskuvia, joiden avulla saadaan ihmisten mielenkiinto heräämään.
Siitä saimmekin idean ottaa hänelle muutamia tilanne kuvia. Minä olin mallina, jolloin hän teki minulle erillaisia hoitoja, jadenan ja gundulan räpsiessä kuvia.

Yläpuolella ennen tekstiä on muutama kuva mitä otimme.

Asiakas työ oli hauska sekä siitä jäi positiivinen olo itselle sekä asiakkaalle. Voisin ilomielin mennä uudelleen liikkeeseen, mutta vain asiakasmuodossa.
Suosittelenkin siis lämpimästi Kauneushoitola Ametistia kaikille! :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti