perjantai 20. toukokuuta 2016

AMERICAN CAR SHOW

Ensimmäisenä ennen kun saimme asiakkaat sekä menimme heitä tapaamaan, aloimme tutkimaan American car show tapahtumaa.
Teimme ison seinämän johon tulostimme 50-luvun tyyleistä kuvia. Aloimme myös suunnittelemaan, minkä laista osastoa voisimme tehdä.

Menimme tapaamaan Malmini lentokentälle asiakkaitamme, joka oli hyvä, sillä saimme tietää vielä enemmän tapahtumasta.
Saimme tietää asiakkaamme, jolloin meille tuli `Pure car club`.
Kaikki sujui sen kannalta hyvin sekä työ lähti nopeasti jo eteenpäin rullaamaan.

Ensimmäisenä suunnittelimme kaikki millaista osatoa alkaisimme tekemään. Kävimme läpi erillaisia kuvia, tyylejä, koristeita sekä muuta. Kaikilla oli omat ideansa, mutta valisimme niistä vain muutama mitkä esittelimme asiakkaalle.
Itse olisin halunnut tehdä osastosta enemmän kilpa-ajoneuvo tyylisen. Hiekkaa, maalattuja viivoja maahan, enemmän "ralli" henkeä.
Valitsimme kuitenkin ykkös sijalle länkkäri teeman jota aloimme työstämään eteenpäin.
Hiekkaa, kaktuksia, eläimen kalloja, hevosen kenkiä sekä muuta siihen teemaan sopivaa.
Tässä kohtaa tytöt alkoivat tekemään pohjaa illussa ja minä etsisin materiaaleja mistä niitä saa, mitä maksaa sekä missä ajassa.
Tämä oli minulle helpompaa, sillä suunnittelin siinä samalla Helylle menevää lehtiartikkelia. Pystyin siis keskittymään molempiin paremmin, kun sain vain etsiä siinä samassa tuotteita.

Lopulta meille selvisi kaiken suunnittelun jälkeen, että asiakkaamme halusikin vetäytyä kokonaan pois, jolloin uusi asiakas astui kehiin.
Onneksi uusi asiakkaamme innostui heti länkkäri teemasta ja lähti ilo mielin mukaan.
Asiakkaan vaihto ei siis tuottanut ongelmia meille. :-)

Tässä kohtaa minä lähdin enemmän työstämään Helyn asiakas työtä, kun taas tytöt lähtivät viimeistelemään messuosastoa. :-)

Itse henkilökohtaisesti olisin tykännyt todella kovin projektista, jollei se olisi loppujen lopuksi mennyt niin sähläämiseksi puolin ja toisin. :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti