torstai 30. lokakuuta 2014

Erillaisia kuvausjärjestelijöitä

AGENT BAUER
Agent Bauer on sivusto, josta löytyy monien erillaisten kuvausjärjestelijöiden ottamia kuvia.

Itse pidin eniten Camilla Krishnaswamyn ottamista kuvista.
Alapuolelta löytyy yksi Camillan ottamista kuvista joka oli mielestäni yksi parhaimmista. Kuva on synkkä, mutta siinä on silti huomattavissa iloa ja valoa. Kuvassa katse kiinnittyy ensimmäisenä punaisiin ruusuihin. Jos kuvasta poistettaisiin ruusut, kuvan olemus muuttuisi tylsäksi ja ankeaksi. Kuvan sommittelu on simppeli ja yksinkertainen, joka antaa taas mm.valoitukselle uuden merkityksen. Värimaailma on hyvin synkkä, joten punaiset ruusut ovat kaunis värillinen yksityiskohta kuvassa.
Camillan kaikissa kuvissa on kivoja pieniä yksityiskohtia mihin katse ensimmäisenä kiinnittyy. Hänen kuvansa ovat yleensä yksinkertaisia, jolloin pienet yksityiskohdat mm. äsköisessä kuvassa ruusut ovat huomion keskipisteenä.
Camillan monissa kuvissa yhdistyy vanhaa ja uutta, sekä pehmeää ja kovaa, joka tuo hauskan kontrastin kuviin.


JENNI JUURINEN
Jenni Juurinen on suomalainen kuvausjärjestelijä, joka tekee hyvin erillaisia kuvausjärjestelyitä. Hän on myös scandinavian sisustustoimittaja, stylisti sekä lavastaja. Hänen kuvansa ovat kaikki hyvin persoonallisia ja värikkäitä. Jokaisessa kuvassa on hauskoja yksityiskohtia, joihin silmä ensimmäisenä kiinnittyy.
Kuvat ovat hyvin nuorekkaita, sillä Jenni leikittelee niissä paljon eri väreillä, huonekaluilla ja esineillä.
Yleensä kuvissa voi olla yksi tai useampi lisäväri, joka tuo siihe pirteyttä. Kuvista näkee myös hyvin, miten esineitä on ryhmitelty ja toistettu.


SUSANNA VENTO
Susanna Vento on suomalainen sisustustoimittaja, kuvaussuunnittelija ja järjestelijä, sisustussuunnittelija sekä blogaaja.  
Hänen kuvansa ovat hyvin omaperäisiä. Niissä on paljon eri värejä, muotoja ja yleensä myös rekvisiittaa on paljon. Hänen melkein jokaisessa kuvassa on yksvärinen seinä, jolloin kalusteille ja väreille annetaan enemmän huomiota.
Vennon kuvat ovat leikkisiä, mutta hyvin pelkistettyjä. Kuvissa hän keskittyy enemmän yksityiskohtiin kuin suuriin asioihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti