torstai 2. lokakuuta 2014

HANNA MUNTER

Hanna Munter on Somerolainen yrittäjä. Hänellä on myös ravintola, missä hän työskentelee. Hanna on ollut jo viimevuonna Suomenyrittäjien varapuheenjohtaja mutta tavoitteli nyt jatkokautta, joten tarvitsi sinne uuden kampanjaa. Saimme siis asiakastyöksemme tehdä Hanna Munterille kampanjan.
Jokainen tiimi suunnitteli ja toteutti hänelle kokonaan uuden vaalikampanjan.
Meidän tiimimme lähti toteuttamaan kampanjaa Hannan toiveiden mukaisesti.
Hanna tahtoi räväkkyyttä, hauskuutta mutta silti hyvin asiallisen. Hän tahtoi myös pirtsakoita värejä ja leikkisän näköisen kampanjan.
Aloitimme heti siis sillä että valitsimme väriksi korallin ja lähdimme sen avulla työstämään projektia.
Kampanjaan piti suunnitella pinssit, esite, logo, asusteet sekä facebook banneri.
Hanna kertoi ensimmäisenä että pitää kovasti converse kengistä, joten valitsimme hänelle kampanjamme väriset kengät.
Alapuolella tiimimme tekemä planssi kampanjasta.



Ideoimme niin että koko kampanjan pääväri olisi koralli. 
Pinsseihin ajatelimme niin, että niitä tulisi neljää erillaista. Kolmessa pinssissä lukisi sanoja jotka kuvailisivat Hannaa (mm.rohkea). Yhdessä pinssissä lukisi Hannan nimi suurilla kirjaimilla.
Vaatetukseen ja asusteisiin ajattelimme tummia housuja, mustaa jakkua ja korallin värisiä convers kenkiä. Jakkuun tulisi suunnittelemiamme pinssejä ja myös paita tulisi olla kampanjan korallin värinen.
Banneriin ajattelimme että olisi parempi jos se olisi yksinkertainen, eli siihen tulisi Hannan kuva, nimi ja myös muutamalla sananlla kerrottaisiin kampanjasta.
Ajattelimme että esitteeleen tulisi molemmille puolille Hannan kuva, hänen nimensä lukemaan isolla sekä tekstiä ja tietoa kampanjasta.

Kampanjasta tuli mielestäni hauska ja pirtsakka. Hanna kuitenkin piti toisen tiimin työstä, mikä oli saman tapainen kuin meillä mutta vähän erillaisempi mm. värinä oli pinkki. Hanna tykkäsi kuitenkin meidän pinssi ideasta, että pinsseissä lukisi sanoja jotka kuvaisivat häntä. 

Työ oli hauska ja erillainen muihin verrattuna. Oli kiva tehdä asiakkaalle töitä, varsinkin kun asiakas oli niin avoimin mielin mukana ! Työssä kivaa oli myös se että siinä pääsi tutustumaan paremmin kampanja töihin sekä asiakkaaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti