maanantai 23. marraskuuta 2015

PENTIK

Saimme tehtäväksemme suunnitella Salon Pentik liikkeelle myymälälayoutin sekä trendipisteen.
Myymälälayout tehtiin pienissä ryhmissä, jonka minä siis tein Gundulan sekä Ennin kanssa.
Metsikkö/trendipiste tehtiin sen sijaan yksilö työnä. Trendipisteelle piti sijoittaa uudet Metsikkö astiaston astiat.

Liikepohjan teimme siis tiimissä. Meidän suunnitelmamme oli muihin verrattuna hyvin sokkeloinen. Halusimme tehdä liikkeen pohjasta mielenkiintoisen, joten päädyimme sokkeloiseen ratkaisuun.
Monissa liikkeissä liikkeiden pohja on yksinkertainen sekä ne menevät suorissa linjoissa. Halusimme luoda pohjaan mielenkiintoa sekä erikoisempia ratkaisuja.

Metsikköön taas sain itse vaikuttaa kokonaan.  Asiakas pyysi ainoastaan että seinä olisi liitutaulumaalista sekä lattia raakalautalattiasta.
Oma suunnitelmani oli kokonaan valkoinen. Seinä olisi ollut valkoisesta liitutaulumaalista sekä lattia valkoisesta raakalautalattiasta. Huonekalut mm sohva ja kaappi olisivat olleet valkoiset sekä pisteeseen olisi levitelty puun pölkkyjä luomaan tunnelmaa metsiköstä.

Itse pidin molemmista suunnitelmista hyvin paljon. Silti metsiköksi valittiin Sinin suunnitelma sekä layoutin suunnitelmaa mietitään vielä.

Projekti oli haastava sillä ikinä en ole ennen myymälätilaa päässyt suunnittelemaan ja varsinkin kun trendipiste piti kokonaan yksin tehdä, joka tuotti hieman lisää haastetta, mutta hyvin se loppujen lopuksi meni! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti